скачать gta san andreas торрент
  • 4

  • 2

  • 1

  • 3

Mijn missie is…

dat kinderen kunnen opgroeien in een harmonieuze omgeving, en zich door een bemoedigende opvoeding vrij kunnen ontplooien, zodat al hun kwaliteiten aan het licht komen om te kunnen bijdragen aan de wereld.

Het besef, dat je als mens geen eiland bent, maar deel uitmaakt van een grotere gemeenschap, dat je aan de kwaliteit van je eigen leven en aan de kwaliteit van je relatie met anderen veel kunt doen, is een vreugde die ik iedereen gun!

Over mijzelf

Van 1997 tot 2003 volgde ik mijn opleiding bij het Adler Dreikurs Instituut in Duitsland onder leiding van Theo Schoenaker. Hij is mijn eerste belangrijke leermeester. Ik werd Encouraging Mastertrainer en individualpsychologisch counselor. Dit bracht een bron van kennis, inzicht en geluk in mijn leven, vooral in mijn gezin en in de relatie met mijn partner. Ik ging veel liefdevoller naar mezelf en anderen kijken, en leerde dat fouten maken noodzakelijk is om verder te komen.

Vervolgopleidingen deed ik in Duitsland bij het Adler Pollak Instituut, bij Maria Waas over de korte levensstijlanalyse, bij Marlene Baron over de focus op het kind en bij Klaus Mohr met de aandacht op het bedrijfsleven.

Vanuit Praktijk voor Bemoediging werk ik nu al jaren als trainer en coach. Als counselor, verbonden aan de ABvC, verbreedde ik mijn kennis en vaardigheden door verschillende vervolgopleidingen, zoals de relatietraining naar het boek Houd me Vast, EFT en het Deugdenproject.

In 2003 ontdekte ik de boeken van Jane Nelsen en Lynn Lott over de methode van Positive Discipline. Zij vormden een enorme bron van inspiratie. In 2012 begon ik mij meer te verdiepen in de achtergronden en methoden ervan en in juni 2013 werd ik Positive Discipline Parent Educator. Ik vertaalde de toolkaarten en allerlei lesmateriaal naar het Nederlands en startte met het geven van cursussen. Dit was zo’n succes dat ik het idee opvatte dat dit nieuwe en inspirerende gedachtegoed ook in Nederland verder verspreid zou moeten worden.

Samen met mijn collega Neda Djavdan-Badcoubei werd dit in november 2014 werkelijkheid. We gingen samen naar Londen, Parijs en de VS om de benodigde opleidingen te behalen en richtten Positive Discipline Nederland op. Van hieruit leiden we mensen op tot “Positive Discipline Parent Educator” en “Classroom Educator”.

Onder dezelfde naam startte Neda een uitgeverij om de door ons vertaalde materialen in het Nederlands uit te geven: als eerste de Positive Discipline Tools, 52 kaarten om je vaardigheden als opvoeder te vergroten, gevolgd door het standaardwerk Opvoeden met Positive Discipline.

 

 

  • 2

  • 3

  • 1

  • 4